Uw Teamsport Specialist in Veenendaal

Uw Teamsport Specialist

Van Sloten uw Sportspecialist levert van diverse sportmerken teamkleding en biedt de mogelijkheid aan elke vereniging zich professioneel te presenteren in eigen stijl. U krijgt hiermee als vereniging een unieke uitstraling. Dit doen wij voor elke tak sport zoals:Tennis, Hockey, Running, Voetbal, Volleybal en Zwemsport. Wij onderscheiden ons door het persoonlijk contact naar u als klant toe, ons grote aanbod voor elk niveau, een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding van onze producten en een snelle levering.

Bedrukken en Borduren

Van Sloten is ook het adres om uw kleding te personaliseren. De kleding kan naar wens voorzien worden van uw eigen bedrijfslogo of vereniginglogo. Zelfs kunnen wij een speciale badge laten maken in de stijl van uw vereniging.

Bedrijfs en promo kleding

Wij leveren een uitgebreid assortiment werkkleding van verschillende merken. Om het mogelijk te maken uw bedrijf op een opvallende manier onder de aandacht te brengen, hebben wij een uitgebreid assortiment promotiekleding en artikelen samengesteld. Voor een vrijblijvend gesprek en een scherpe offerte, kunt u contact opnemen via info@uwsportspecialist.nl

Bezoek onze winkel in Veenendaal

Wilt u liever persoonlijk te woord worden gestaan of wilt u advies op maat? Breng dan een bezoek aan onze winkel, Sportlaan 3 te Veenendaal.