Hardlopen doet u met Van Sloten - Uw Sportspecialist uit Veenendaal

Uw Runningspecialist

Bij Van Sloten uw Sportspecialist kunt u uitstekend terecht voor een compleet running aanbod van schoenen, kleding en accessoires. Een gecertificeerd sportschoentherapeut adviseert en begeleidt u professioneel bij aanschaf van het juiste product.

Hardloopanalyse

Hardlopen is een belastende sport. Er komt ongeveer 4x uw lichaamsgewicht per landing op uw schoen te staan! Een schoen moet dempen en stabiliteit bieden. Uw voettype, loopstijl en gewicht bepalen de juiste keuze van uw hardloopschoen.

1: Digitale voetscan

Eerst maken wij een digitale voetscan. Uw voettype bepaalt namelijk in grote mate wat voor type loopschoen het beste bij u past. Zo kunnen we zien of u een neutrale, een licht ondersteunende of een zwaar ondersteunende schoen nodig heeft. Ook uw trainingsintensiteit en gewicht speelt een belangrijke rol bij de keuze van de juiste schoen.

2: Loopstijl-analyse

Daarnaast bekijken wij uw looppatroon met behulp van een camera. Hiermee kunnen wij uw looppatroon in fases terugzien. U gaat een stukje hardlopen, hierna kijken wij samen met u de beelden terug. Doordat wij met deze methode uw loopstijl analyseren, kunnen wij u een passend advies geven.

Het is niet nodig om voor een voetafdruk of loopstijlanalyse een afspraak te maken. Een afspraak maken kan wel. Neem dan gerust contact met ons op.

Uw Wandelspecialist

Ook kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide collectie wandelschoenen van de merken Asics,Brooks, Hanwag,Hi-Tec,Lowa en New Balance.

Functionele wandelsokken van Falke, wandelkleding en wandelstokken/poles van Leki maken het wandelassortiment compleet.